Klimataktion

Klimataktions första lärarutbildning

Intressant bakgrund.  Det var engagerande och peppande.  Bra att få siffror på nuläget. Tydlig bild av situationen. Det här var några röster från kursdeltagare på Klimataktions första lärarutbildning Klimatet i fokus.

Kursen gick av stapeln den 14-15 augusti i Stockholm med nio deltagare. Två dagar fyllda av goda idéer, fakta och diskussioner. Inom kort kommer vi att publicera kursdeltagarnas lektionsförslag och Klimataktions lärartips här på hemsidan. Håll ögonen öppna och sprid information om kursen runt om i Sverige. Med positiva utvärderingar i ryggsäcken så hoppas vi på ännu fler deltagare nästa kurstillfälle den 30-31 oktober.

Like this Article? Share it!

1 Comment

  1. Eva Söderström 10 november, 2018 at 11:05

    Hej, var och när är nästa utbildning. Hur anmäler jag mig.
    Vänligen
    Eva

Leave A Response