Klimataktion

Stödet för Fridays for future och Gretas klimatstrejk växer och breddas

Allt fler personer ur olika yrkesgrupper vill visa sitt stöd. Vid Mynttorget i Stockholm fredag 14 dec fanns det vid lunchtid stöd och skyltar från Psychologists for future, Lawyers for future, Writers for future, Förlag for future, Grafikskolan i Sätra. Förutom en massa personliga skyltar, termosar med varma drycker och trevlig stämning. Ett 20-tal skolelever blev gruppintervjuade av Lilla Aktuellt, medan Greta Thunberg är kvar på COP-mötet där hon har inbjudits att tala. Fantastiska ungdomar som trotsar kylan en hel dag i sträck!

Alla kan stödja skolelevernas fredagsstrejker. Ta med dina arbetskamrater, dina klasskamrater och en skylt om vilka ni är, till Mynttorget, eller till kommunhuset på din ort

   

Bilder Karin Wahlgren

Like this Article? Share it!

Comments are closed.