Klimataktion

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klimatinspiratör – En endagskurs för dig som vill påverka i klimatfrågan

maj 4 @ 11:0018:00

Fredag 4 maj kl:  11.00 – 18.00
Plats: Stockholms universitet

Vill du prata med människor om den globala uppvärmningen och vad vi kan göra åt saken? Vill du inspirera andra att engagera sig för en hållbar omställning – i det lilla och i det stora? Du behöver inte vara expert för att påverka. Du behöver inte ha alla fakta för att visa vägen. Det viktigaste är ditt engagemang.

Vi vill med den här utbildningen erbjuda några verktyg för att beröra och skapa diskussion. Materialet och arbetssättet kan användas i träffar med goda vänner eller tjocka släkten, i ett föredrag på ortens bibliotek, på arbetsplatsen, eller i en studiecirkel. Vi går igenom grunderna i klimatvetenskapen och klimatpolitiken. Vi prövar hur vi kan stimulera till samtal och reflektioner. Vi talar om hur vi kan öka människors handlingskraft genom att visa att ett klimatsmart samhälle är möjligt.

Frivillig deltagaravgift 100 kr. Fika ingår. Ta gärna med en mugg! Kursledare: Edward Gabrielson och Hans Landeström

Kursen är ett samarrangemang med ABF Sthlm och Klimatriksdagen 2018. Anmäl dig senast 30 april till edwardgabrielson@yahoo.se (PS Har du inte anmält dig till Klimatriksdagen – sista chansen 22/4! http://klimatriksdagen.se/)

Ladda ner flyer HÄR

Se även https://www.facebook.com/groups/929294497203110/permalink/

 


Detaljer

Datum:
maj 4
Tid:
11:00 – 18:00

Plats

Stockholms universitet

frescativägen

Stockholm,

Sverige

+ Google Map