Klimataktion

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

KlimatSveriges Nätverksdag 13 maj i Göteborg

13 maj, 2017 @ 12:0017:00


Nätverket KlimatSverige kommer att ha sitt nästa möte i Göteborg den 13 maj. Det är första gången nätverket träffas utanför Stockholm. En engagerad grupp i Göteborg planerar mötet. Med ert stöd vill vi satsa extra för att mötet ska bli en inspirerande strategisk och publik framgång där vi når många organisationer och klimatvänner. Vi vill anlita Johan Ehrenberg som huvudtalare och i övrigt skapa ett rikt och inspirerande program under en eftermiddag.
Mötet börjar preliminärt 12 och slutar så att deltagare från stockholms- respektive malmöområdet kan ta sig dit och tillbaka under en dag om det behövs. De som vill kan stanna över till söndagen. Det blir gemensam aktivitet lördag kväll.
Programmet kommer att innehålla:
– hur vi inspirerar till förändring

– klimatlösningar

– kampen mot fossilindustrin

– Klimatriksdagen 2018 och Klimatvalet

Detaljer kommer senare. Reservera dagen!
För att göra det möjligt behöver Göteborgsgruppen en budget som vi hoppas att ni vill bidra till. Målet är att få ihop ca 17 000 kr. Vi hoppas att det är möjligt för er att bidra med ett belopp.
 
Inbetalningar sker till Göteborgs Miljögrupp PG: 17 03 02-4. Märk betalningen med ”Klimatsverigemötet 13 maj”. Eftersom vi är 70 organisationer i KlimatSverigenätverket så kan ett litet bidrag, t ex 1 000 eller 2000 kr vara tillräckligt. Några organisationer har redan beslutat om bidrag.
 
Vi hoppas att ni i er organisation ska bidra genom att engagera era medlemmar, lokala grupper och kontakter att medverka i mötet. Vill ni veta mer: kontakta Hugo Norell Göteborg: hugo.norell@hotmail.com ​
Hälsning från Samordningsgruppen för KlimatSverige – sprid gärna nyhetsbladet vidare
 
PS Vill ni veta vad som hände på förra nätverksmötet 11 februari i Immanuelskyrkan? Här kommer ett referat:


Detaljer

Datum:
13 maj, 2017
Tid:
12:00 – 17:00

Plats

Göteborg

Sverige