Klimataktion

Laddar Evenemang


Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Hitta Evenemang

Evenemang Views Navigation


Evenemang Searchnovember 2018


Halmstad: Föredrag Biffen, mjölken och klimatet.

november 14 @ 18:0019:30

Halmstads bibliotek

14/11 Biffen, mjölken och klimatet Maria Henriksson, agronom med bakgrund inom Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) Alnarp, Hushållningssällskapet Halland och Växa Sverige. Maria är bland annat intresserad av mjölkens klimatpåverkan, som hon doktorerat på, samt nötkreaturens betydelse för den biologiska mångfalden och livsmedelsimportens påverkan på miljön.

Mer information »


På spåret – fossilfria resor i Europa

november 21 @ 18:0019:30

Stadsbiblioteket Uppsala

Uppsala,

Sverige


+ Google Map

Praktiska tips om tågresor till kontinenten. Hur kan vi påverka utvecklingen av tågtrafiken i Europa? Lyssna till Ivar Karlsson, Centralens resebutik och Per-Erik Rosén, Back on Track.   Gratisbiljetter bokas i Stadsbibliotekets reception, tel: 018-727 17 00 eller via kundtjanst@bibliotekuppsala.se och hämtas senast 30 minuter före programmets start.  

Mer information »


Uppmaning till aktioner i hela landet 30 november – #FridaysForFuture – för en klimatpolitik som klarar 1,5-gradersmålet.

november 30

 ”Det ni gör nu kan inte vi barn ändra på när vi blir äldre.” Greta Thunberg Fredag den 30 november kan vi manifestera för klimatet utanför varje stadshus i hela landet. Börja mobilisera nu! På alltfler håll i landet och utomlands manifesterar människor varje fredag till stöd för den #Klimatstrejk som Greta och hennes följare drog igång innan valet. De vill se en klimatpolitik som säkert leder till att vi hejdar den globala uppvärmningen vid +1,5 grader – det som är…

Mer information »


+ Exportera evenemang