Hur kan vi mobilisera fler i klimatarbetet och inspirera människor i vår omgivning? Hur kan vi bli mer effektiva och kommunicera bättre för att uppnå våra mål? Du är välkommen till två dagar fullspäckade med spännande och intressanta föredrag, workshops och klimatutställningar! Vi träffas för att utbyta erfarenheter, inspirera till engagemang och få nya kunskaper. Konferensens ledord är folkbildning, mobilisering och aktivism. Evenemanget är nu fullbokat och biljettförsäljningen stängd.

Event på facebook

Inspirera fler att göra mer!
Med projektet Klimatinspiratörerna vill vi hjälpa fler människor till ett meningsfullt och givande engagemang för klimatet. Vårt mål är att erbjuda aktiviteter och inspiration för alla, oavsett tidigare erfarenhet och kunskap.

Inspiration och aktiviteter

Boka klimatcoachning!
Våra ideella klimatcoacher erbjuder upp till tre individuella coachningssamtal helt gratis. Syftet är att undersöka dina tankar och känslor kring klimatet och hitta vägar framåt för att skap ett hållbart och givande engagemang.

Läs mer om coachning

Aktivera dig för klimatet!

Välkommen till Klimataktion, en politiskt obunden förening för dig som vill rädda klimatet, träffa likasinnade och få hopp om framtiden. Här hittar du nyheter, aktiviteter, lokalföreningar, klimatfakta, mm. Du behövs!

Bli medlem