Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Klimataktion Stockholms årsmöte med boksläpp

13 okt 18:00 - 21:00

Klimataktion Stockholm arrangerar stolt ett boksläpp med författarföreläsning den 13 oktober kl 18:00. Klimataktions medlem Rikard Rehnbergh, mångårig reporter på Miljömagasinet, presenterar då sin nyskrivna essäsamling ”Antropocen Kapitalocen Artificen”, som kommer att finnas tillgänglig på vårt bokbord under kvällen. Möjlighet finns att få boken signerad på plats. Arrangemanget genomförs i samarbete med ABF Stockholm.

Föreningens årsmöte hålls efter författarföreläsningen , ca kl 19:00. Med anledning av Coronakrisen kommer författarföreläsningen och årsmötet även att visas digitalt, för dem som av olika anledningar inte kan närvara. Länk till eventet kommer att läggas ut här på Klimataktions webbplats före eventets start och mejlas ut till dem som har anmält sig via anmälningsformuläret nedan.

Lokal: Katasalen, plan 1 i ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm. Regelmässigt Corona-avstånd gäller och platserna är begränsade till 45 personer, även om salen är stor. Vill du delta? Anmäl dig via vårt anmälningsformulär, där du kan ange om du vill delta på författarföreläsningen och/eller årsmötet, samt om du vill delta på plats i Katasalen eller via Internet. 

År 2019 hände mycket på klimatområdet. Coronakrisen under 2020 har inte stoppat oss, utan vi har anpassat oss till läget och arbetar nu vidare med omställningen av samhället. Välkommen att ta del av föreningens verksamhetsberättelse och diskutera planerna inför framtiden!

Detaljer

Datum:
13 okt
Tid:
18:00 - 21:00

Plats

ABF-huset, Stockholm
Sveavägen 41
Stockholm, 11183 Sverige
+ Google Map