Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Webkurs: Bli ideell klimatcoach

22 aug 10:00 - 5 sep 12:30

Klimataktion kommer under hösten att starta en ideell klimatcoachningsverksamhet. Där kan vem som helst anmäla sig för gratis coachningssamtal (upp till tre samtal) kring sitt mående i klimatkrisen och sitt miljö- och klimatengagemang. Vi behöver nu fler frivilliga coacher och bjuder in intresserade till denna kurs där man får lära sig att föra samtal med enkla coachningsmetoder.

Vem passar som ideell klimatcoach?

Tidigare coachnings- eller samtalsutbildning är meriterande, men det viktigaste är ett intresse för att lyssna på och stötta andra. Personlig lämplighet är viktigt och de sökande kommer att bli intervjuade inför och efter kursen, innan de godkänns som ideella klimatcoacher. För mer information om exempelvis kursens syfte, läs intervjun med Jens och Charlotte.

När hålls kursen?

Kursen är uppdelat på tre tillfällen och kommer att hållas på zoom kl. 10-12:30 följande söndagar:

  • 22 augusti
  • 29 augusti
  • 5 september.

Förkunskaper

Kursen förutsätter vissa förkunskaper om klimatkrisen och deltagarna ska ha gått Klimataktions inspiratörsutbildning, som ges flera gånger om året. Läs mer om den här. Ni som inte gått inspiratörsutbildningen kan gå helgkursen den 14-15 augusti, kl 10-14:30 (online via zoom) och då är Charlotte en av kursledarna.

Är du intresserad av att gå utbildningen och bli coach?

Anmäl dig här senast den 30 juni så hör vi av oss.

Detaljer

Börjar:
22 aug 10:00
Slutar:
5 sep 12:30
Evenemang Taggar:

Arrangör

Klimataktion