Jobba smartare för klimatet 2

Klimataktion har utbildat klimatinspiratörer i många år, våra kurser är uppskattade och behövs mer än någonsin. Tack vare stöd från Postkodstiftelsen har vi nu möjlighet att skala upp verksamheten, testa nya arbetssätt och inspirera många fler att engagera sig för klimatet. Vi hoppas att du ska hitta något som inspirerar dig i vårt utbud av aktiviteter.

 

 

3. Fokusera på kollektiv förändring

 

 

4. Sätt meningsfulla resultatmål

 

 

5. Ta reda på fakta

 

 

6. Sluta vara faktaresistent

 

 

7. Gör en plan

 

 

8. Använd er plan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klimataktions indienprojekt
Köp ett gåvobrev och bidra till att elever på Indiens landsbygd får lära sig hur de kan odla hälsosamt och klimatsmart. Projekten drivs av ideella organisationen Srushtidnyan och har nått goda resultat.

Stöd projektet

Boka klimatcoachning!
Våra ideella klimatcoacher erbjuder upp till tre individuella coachningssamtal helt gratis. Syftet är att undersöka dina tankar och känslor kring klimatet och hitta vägar framåt för att skap ett hållbart och givande engagemang.

Läs mer om coachning

Aktivera dig för klimatet!
Välkommen till Klimataktion, en politiskt obunden förening för dig som vill rädda klimatet, träffa likasinnade och få hopp om framtiden. Här hittar du nyheter, aktiviteter, lokalföreningar, klimatfakta, mm. Du behövs!

Bli medlem