Värva medlemmar

3 personer, varav 2 med Klimataktions västar på sig
Klimataktion värvar nya medlemmar

Pdf-fil för utskrift finns längst ned på sidan.

Klimataktions verksamhet bygger till största delen på medlemsavgifterna. Därför är det så viktigt att alla verkligen betalar in sina 200 kr (eller 100 kr vid reducerad medlemsavgift) varje år. Vi behöver också jobba på att få nya medlemmar till föreningen, aktiva medlemmar och medlemmar som inte kan eller vill engagera sig aktivt just nu och ändå vill stödja oss.

När?
Vid alla evenemang vi arrangerar eller medarrangerar kan vi värva medlemmar. Din lokalförening kan också ordna särskilda värvningsaktiviteter på stan. En annan bra idé är att värva bland vänner och bekanta.

Hur?
Förbered genom att ta med

  • Foldrar (skicka efter från info (at) klimataktion.se)
  • Knappar (skicka efter från info (at) klimataktion.se)
  • Formulär för att teckna nytt medlemskap (skriv ut HÄR)
  • Pennor
  • Förvaring för pengar, samt växel.

Det enklaste sättet att bli medlem är att teckna medlemskapet direkt på hemsidan. Då får vi alla uppgifter och avgiften blir betald på en gång. Lämna foldern till den som vill använda hemsidan och berätta hur det går till. Om personen har sagt att den tänker bli medlem på detta sätt; lämna en Klimataktionsknapp som bekräftelse på medlemskap.

Om det finns möjlighet; låt personer bli medlemmar på plats genom att fylla i formulär och swisha 1231493089 eller betala kontant. Lämna en Klimataktionsknapp som bekräftelse. Om personen lämnar kontant 1. Swisha själv pengarna till 1231493089, 2. Fotografera formuläret och 3. Maila till registrerare (at) klimataktion.se.

Om det behövs mer material för värvning, kontakta info (at) klimataktion.se

Lycka till!

Värva medlemmar som pdf