Praktisk information Framtidsforum

Ramtider

Lördag 9:00 -17:00. Konferensen börjar 10:00. Middag och fest 18:00 – 24:00.

Söndag 9:00 -15:00. Konferensen börjar 10:00.

Hitta hit

Vi håller till på Bagarmossens Folkets Hus som ligger på Lillåvägen 44, en minut från Bagarmossens T-bana. Om du kommer med tunnelbanan går du rakt fram ca 30 meter och tar sedan höger i hörnet efter Coop.

Klicka här för vägbeskrivning.

Visa biljett etc

När du köper biljett får du en QR-kod som vi läser av när du kommer till Framtidsforum. Då får du en namnbricka som sedan visar att du har betalat.

Covid

Om du har symptom på sjukdom ber vi dig att hålla dig hemma.

Tillgänglighet

Här finns information från Bagarmossens Folkets Hus om lokalerna. Har du övriga behov eller frågor, kontakta oss på framtidsforum@klimataktion.se.

Fika och mat

Ta gärna med egen mugg till kaffe/te. Lunch ordnar var och en själv. Det finns tyvärr ingen möjlighet att värma mat på plats. I närområdet finns två mataffärer, två kaféer, en grill, en sushi, en thai take away, en pizzeria och en restaurang med lite av varje. Tänk dock på att det kan bli köer och väntetider när många ska äta samtidigt, så att ta med egen mat som inte behöver värmas är kanske smidigast. På festkvällen serveras vegetarisk buffé med mycket veganskt och alternativ för de med de vanligaste allergierna.

Frågor?

Kontakta oss på framtidsforum@klimataktion.se. Det mesta arbetet sköts av ideella krafter så ha lite tålamod om vi inte kan svara genast. Tack på förhand!