Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Allians för Rättvis Klimatomställning bjuder in till rådslag

6 maj 10:00 - 18:00

Allians för Rättvis Klimatomställning välkomnar civilsamhället till ett rådslag. Temat är hur vi kan öka takten i klimatpolitiken, så att Sverige bidrar till att nå Parisavtalets mål på ett rättvist sätt — såväl här hemma som globalt.

Vi välkomnar de som inför valet 2022 och därefter agerat för en bättre klimatpolitik, eller som har värdefull kunskap om hur vi bygger ett mer jämlikt Sverige samtidigt som vi ställer om; forskare, fackförbund, folkbildare, företagare, ungdomsrörelser, miljörörelsen, religiösa samfund, feministiska och antirasistiska organisationer, samiska grupper, fredsrörelsen, funkisorganisationer, med flera.

Plats: Immanuelskyrkan, Congressen, ingång Birger Jarlsgatan 61B Stockholm, och online.

Mer information och anmälan.

Aktörer som hittills ställt sig bakom och stödjer initiativet: Klimatriksdagen, Researchers’ Desk, Olof Palmes Internationella Center, Artister för Miljön, Immanuelskyrkan Stockholm, Hyresgästföreningen, Folkhögskolornas klimatnätverk, Greenpeace, Equmeniakyrkan, Klimataktion, Vårdförbundet, Nätverket KlimatSverige, Naturskyddsföreningen, Handelsanställdas förbund, Jordens Vänner, Klimatstudenterna, Förbundet Kristen Humanism.

Detaljer

Datum:
6 maj
Tid:
10:00 - 18:00

Plats

Immanuelkyrkan
Kungstensgatan 17
STockholm, Sverige
+ Google Map