Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Halmstad: Öppet medlemsmöte

10 sep, 2014 18:00

Öppet medlemsmöte onsdagen den 10 september kl 18.00, Bredgatan 3, Halmstad (nära centralstationen)

Inbjudna lokala representanter för Naturskyddsföreningen, Cykelfrämjandet, Omställningsrörelsen och Ekofrämjarna informerar om sina verksamheter liksom Klimataktion Halmstad.

Pågående aktiviteter

Kampanjen Klimatval2014.nu

Vi har till våra halländska riksdagskandidater skickat brev med frågor baserade på de sju motioner, som röstades fram av Klimatriksdag 2014.

Lokal politikerenkät

Vi har anpassat Uppsalas politikerenkät till våra lokala förhållanden och träffar just nu ledande representanter för alla partier i Halmstads kommun för personliga intervjuer. Förhoppningsvis är Hallandsposten (som tillfrågats) intresserad av resultatet.

Besök i valstugorna

Vi uppmanar medlemmar och icke medlemmar att besöka valstugorna och envist fråga om klimatet. Frågor finns som underlag!

Insändare

Vi deltar i ”Klimatvalet 2014”, Sveriges Kristna Råds samlade aktion, som skickats till våra lokaltidningar. Vi skriver också egna insändare.

Studiecirkel (en eller flera)

Höstens studiecirkel (i samarbete med ABF) baseras på Svante Axelssons nyutkomna bok, ”Vår tid är nu. Tio hoppfulla perspektiv på klimatkrisen”. Svante Axelsson är generalsekretare i Naturskyddsföreningen. Flera av oss hade förmånen att höra honom föreläsa på Klimatriksdagen.

Nya medlemmar

Alla, oavsett tidigare erfarenhet av klimatfrågor, välkomnas till Klimataktion! Och alldeles oavsett ålder, även om det är alldeles uppenbart att föreningen behöver fler yngre medlemmar!

Facebook

Egen facebook sida för Klimataktion Halmstad är på gång

 

Halmstad 5 september 2014

Anne-Marie Bruno

ordf

Detaljer

Datum:
10 sep, 2014
Tid:
18:00

Arrangör

Klimataktion, Halmstad

Plats

Bredgatan 3, (nära centralstationen)
Halmstad, + Google Map