Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klimataktion Stockholms årsmöte med boksläpp och föredrag

13 okt, 2020 18:00 - 21:00

Klimataktion Stockholm arrangerar stolt ett författarföredrag med boksläpp den 13 oktober kl 18:00. Klimataktions medlem Rikard Rehnbergh, mångårig reporter på Miljömagasinet, presenterar då sin nyskrivna essäsamling ”Antropocen Kapitalocen Artificen”, som kommer att finnas tillgänglig på vårt bokbord under kvällen. Den som vill kan få sin bok signerad i anslutning till föredraget. Arrangemanget genomförs i samarbete med ABF Stockholm.

Föreningens årsmöte hålls efter författarföredraget, ca kl 19:00. Med anledning av Coronakrisen kommer föredraget och årsmötet även att visas digitalt, för dem som av olika anledningar inte kan närvara. Länk till webinar-eventet finns nedan. En moderator kommer att ansvara för webinar-chatten och kan förmedla frågor till föredragshållaren, samt även hålla ordning i chatten om det behövs.

Lokal: Katasalen, plan 1 i ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm. Regelmässigt Corona-avstånd gäller och enbart 45 personer får närvara i salen, även om den är stor. Alla är dock välkomna att delta via Internet, där inga Coronarestriktioner gäller.

Det är fri entré och allmänheten får delta under både föredraget och Klimataktion Stockholms årsmöte, men enbart Klimataktions medlemmar har rösträtt under årsmötet.

Vill du delta? Anmäl dig via vårt anmälningsformulär, där du kan ange om du vill delta på författarföredraget och/eller årsmötet, samt om du vill delta på plats i Katasalen eller via Internet. Det som anges i formuläret ligger till grund för föredragets deltagarlista, som moderatorn har tillgång till (och ger anonymiserad statistik som kan delas med vår medarrangör ABF), samt en röstlängd för årsmötet för dem som anmäler sig till det.

Vi använder oss av Webex för kvällens event. När du har fyllt i anmälningsformuläret ovan kan du klicka på webinar för att ansluta dig via Internet. Om du är medlem i Klimataktion och vill vara med och rösta under årsmötet måste du registrera dig med ditt riktiga namn. Röstning kan ske både på plats i Katasalen och via webinar-chatten, där moderatorn är ansvarig för rösträkningen.

År 2019 hände mycket på klimatområdet. Coronakrisen under 2020 har inte stoppat oss, utan vi har anpassat oss till läget och arbetar nu vidare med omställningen av samhället. Välkommen att ta del av föreningens verksamhetsberättelse och diskutera planerna inför framtiden!

Detaljer

Datum:
13 okt, 2020
Tid:
18:00 - 21:00

Plats

ABF-huset, Stockholm
Sveavägen 41
Stockholm, 11183 Sverige
+ Google Map