Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klimatfestival

10 aug, 2016 - 14 aug, 2016

Klimatfestivalen är en festival av och för alla miljö- och människorättsaktivister från hela landet. Festivalen arrangeras av Jordens Vänner tillsammans med ett nätverk av miljö- och människorättskämpar såsom 7:e generationen, Klimataktion, Latinamerikagrupperna och #Planka.

Här kan du lära känna miljörörelsen, träffa och utbyta erfarenheter med andra aktivister och tränas i aktionsplanering. Det är ett perfekt forum för dig som vill veta mer om miljökampen, djupdyka i klimatfrågor och träffa andra entusiastiska miljö- och människorättskämpar.

https://www.facebook.com/events/1645841305736763/

Klimatfestival 2016

Programmet kommer att vara fullspäckat med föreläsningar och workshops om bland annat klimat, gröna städer, motstånd mot massbilism, feminism och kampen mot kärnkraftverk i Pyhäjok, kombinerat med musik och poesi. Vi kommer även att erbjuda aktionsträning i ickevålds- och civil olydnadstekniker för dem som vill.

Läs hela programmet HÄR   Hämta affisch HÄR

I samband med festivalen kommer vi att genomföra en laglig demonstration mot Förbifart Stockholm fredagen 12 augusti, som stöd till civil olydnadsaktionen Vägs Ände (www.vagsande.se) som ordnas den dagen.

 

Detaljer

Start:
10 aug, 2016
Slutar:
14 aug, 2016

Arrangör

Jordens vänner

Plats

Järva Folkets park, Eggeby gård
Eggeby Gård 1,
163 62 Spånga,, 163 62 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats