Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klimatgala: Tibet smälter!

11 nov, 2019 19:00 - 21:00

kr175

En viktig, underhållande och minnesrik kväll blandad med engagerande föredrag och fantastisk musik. Möt dessa föreläsare och artister i en klimatgala ledd av Kattis Ahlström på Oscarsteatern.

”Den Tibetanska platån förser 1,5 miljarder människor – en femtedel av hela jordens befolkning – med sötvatten. Enligt den senaste forskningen smälter tibetanska glaciären dubbelt så snabbt som tidigare beräknat. Det som händer i Tibet är mycket mer än ett asiatiskt problem, det kommer att påverka hela planeten” – The Ecologist 19 Juli 2019
Globalt viktiga Amazonas brinner, Arktis och Antarktis smälter bort och den minst lika livsviktiga delen för vår planets överlevnad ”Den tredje polen” – Tibetanska platåns issmältning går i en lavinartad hastighet, men vi kan och måste stoppa den katastrofen nu!

Hör klimatexperten, Meteorologen Martin Hedberg och Tibetextperten Achi Tsepal berätta om vad som sker och även om vad vi kan göra för att hjälpa till. Våra folkkära artister Tomas Di leva och Malena Ernman, Tibetanska artisten Tenzin Kunsel och vår senaste stora musikalstjärna från ”Så som i himlen” Philip Jalmelid står för de musikaliska inslagen. Hör även Peter Dalle läsa en nyskriven saga samt mycket mycket mer.

Arrangör för galan är Svensk-tibetanska Skol-och kulturföreningen. De har som den ända organisationen i världen lyckats med att bygga 108 barnskolor på den tibetanska landsbygden samt flera hantverksskolor. Idag ger föreningen bidrag till elever för högre utbildning samt till Tibetansk verksamhet i Himalayaområdet.

Biljetter köper du på följande ställen.
https://showtic.se/forestallningar/tibetsmalter
eller ring och boka på Oscarsteatern biljettbokning tel: 08-205000 (månd-fred 11,00 – 18,00) eller köp direkt vid Oscarsteaterns Biljettkassa (månd-fredag 11,00-18,00, lörd 13,00 – 18,00)

https://www.facebook.com/events/425760324960112/

Arrangör

Svensk – Tibetanska Skol- och Kulturföreningen

Telefon: 08-643 49 47

E-post: info@tibet-school.org

Webbplats: http://tibet-school.org

Tibet is Melting

An evening of entertainment with talks, discussions and music focusing on the situation in Tibet-`The Third Pole´
With: Martin Hedberg (meteorologist), Achi Tsepal (Tibet expert),
Thomas Di Leva, Malena Ernman, Philip Jalmelid, Tenzin Kunsel, Peter Dalle and host for the evening Kattis Ahlström.

Oscars Theater Stockholm, Monday 11th November 7pm. Tickets
can be purchased from Showtic.se https://showtic.se/forestallningar/tibetsmalter/

Arranged by: Swedish Tibetan Society for School & Culture

Detaljer

Datum:
11 nov, 2019
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
kr175