Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Malmö uprising – Flood the streets

24 aug, 2019 08:00 - 17:00

Häng med på Extinction Rebellion Sveriges största aktion hittills, den 24:e augusti. Vi ska svämma över alla bräddar! FLOOD THE STREETS! Denna aktion är en viktig del av vår strategi för att tvinga beslutsfattare att tala klarspråk om vidden av den klimatkollaps vi står inför, och sedan att ta nödvändiga beslut för att möta krisen. Aktionen är också en del av vår mobilisering inför October Rebellion.

Samlingsplats är Kungsparken i Malmö kl 11:00 och här tränar vi icke-våld för alla, både nybörjare och de som vill fräscha upp sina färdigheter!

Vi delar upp oss i svärmar och slår sedan mot flera olika mål. Vi avslutar hela aktionen med en musikfest/blockad nära havet – exakt plats kommer vi att avslöja vid ett lämpligare tillfälle. Vi ska ha massor av musik, konst och möjligheter att ha roligt! Tält och camping anordnas i närheten och även andra sorters övernattning är möjliga – kolla in en separat post i detta evenemang med detaljerad information och hur du kan anmäla dig.

XR erbjuder en möjlighet för dig att vara med när det händer, du kan vara på rätt sida i historien. Kom och var med! Låt oss svämma över alla bräddar!

Vill du vara med på buss från Stockholm eller någonstans på vägen?  Anmäl dig till bussresan

Detaljer

Datum:
24 aug, 2019
Tid:
08:00 - 17:00
Webbplats:
https://xrsweden.se/

Arrangör

Extinction Rebellion
E-post:
extinctionrebellionsv@riseup.net
Visa Arrangör-webbplats