Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Motion till Ktf Stockholm – Avsluta samarbetet med TUI och SAS

15 jan 23:30

Vi har sammanställt en motion där vi yrkar att Konsumentföreningen Stockholm (där  Stockholm, Östergötland, Södermanland, Enköping och Uppsala ingår) ska verka för att att Coop utesluter flygresor från sitt lojalitetsprogram, upphör med reklam för flygresor i sin medlemstidning och mailutskick, samt skickar vidare motionen till KFs stämma.

Ju fler som skickar in motionen desto bättre. Vi har därför satt ihop en mall (se längre ned) och uppmuntrar alla som är medlemmar hos Ktf Stockholm att skicka in motionen senast den 15 januari. För andra konsumentföreningar gäller andra datum och mottagare.

Maila motionen till info@kfstockholm.se innan den 15 januari. Motionen kommer att behandlas den 19 april 2023 då KF har sin årliga stämma.

Du som redan är medlem hittar ditt sjusiffriga medlems ID antingen på medlemskortet (till vänster) eller på baksidan om du har Coop Mastercard. Du kan också få ditt ID-nummer om du kontaktar kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,4. Medlemskap går att teckna antingen i butik eller på hemsidan COOP.se till en engångskostnad på 100 kronor.

 

Du hittar motionen som du kan kopiera HÄR.

Tack för ditt bidrag!

Konsumtionsgruppen Klimataktion Uppsala


Detaljer

Datum:
15 jan
Tid:
23:30