Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

PEOPLES CLIMATE MARCH 29 april

29 apr, 2017 14:30 - 17:00

kl 14.30 på Norra Latins skolgård – program med talare och artister
kl 16.00 avmarsch för Peoples Climate March till Norrmalmstorg
 
Den 29 april manifesterar vi tillsammans för en hållbar framtid. Över hela världen samlas människor för att visa motstånd mot den klimatförnekande regimen i USA och mot andra krafter som vill bromsa omställningen till ett fossilfritt och hållbart samhälle.
I USA beslutas om kraftiga nedskärningar för miljömyndigheter, klimatforskning och internationellt klimatbistånd. Istället vill de göra rekordstora satsningar på försvar, vägar och migrantfientlig politik. Här i Sverige samlas lobbyister till motstånd mot klimatskatt på flyget, mot höjningar av koldioxidskatterna. Och i Europa finns krafter som bromsar Europas väg bort från kol-samhället. Vi vill ge ett kraftfullt och hoppfullt svar genom manifestationer i Stockholm och på andra platser i Sverige. Vi har spännande talare och artister på gång. Vi har engagerade organisationer och aktivister som mobiliserar.
Vi behöver ert stöd! Hjälp oss sprida ordet över landet, och att engagera volontärer till manifestationer och funktionärer till scen. Hjälp oss finansiera en manifestation som ger hopp, som visar att klimatfrågan, freden och de mänskliga rättigheterna hänger ihop.
Vi behöver på kort tid mobilisera 50 000 kr för att genomföra evenemanget.
Vi behöver 90 volontärer/scenfunktionärer för att dels jobba på plats den 29/4 men också inför genom att affischera, sprida ordet och organisera manifestationen. Varje insats, varje bidrag är värdefullt.
 
För manifestationen i Stockholm:
  • Anmäl volontärer till ivan.oljelund@greenpeace.org
  • Anmäl scenfunktionärer (roddare, teknik/backlinekunniga och humpare) till sophia@stormvarning.org
  • Ekonomiskt stöd utbetalas till Klimataktion Stockholm, PG 49 95 66-8. Ange KLIMATSVERIGE som ändamål.
Kontinuerliga uppdateringar på

Detaljer

Datum:
29 apr, 2017
Tid:
14:30 - 17:00

Arrangör

KlimatSverige

Plats

norra latin
Barnhusgatan 12
Stockholm, Sverige
+ Google Map