Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Falun. Power Shift Sverige 2013 Lindsberg

6 sep, 2013 - 8 sep, 2013

kr100

Årets Power Shift kommer att arrangeras på en fin kursgård i Dalarnas vackra skogar.
Under tre dagar får du dela erfarenheter, tankar och idéer om ekonomi och hållbarhet!

Power Shift är en helg för dig som är ung! Full med insikter, inspirerande workshops och nya vänner. I år kommer det att finnas extra mycket utrymme för dig att skapa egna diskussioner eller workshops. Tillsammans vill vi skapa aktioner och kampanjer för det kommande året!

Tema: Ekonomi

Ekonomi betyder hushållning med knappa resurser, men hur definierar vi ekonomi idag? Hur påverkar ekonomin oss? Hur påverkar vi ekonomin? Och hur hänger ekonomi och hållbar utveckling ihop? Det finns mycket att diskutera på årets Power Shift!

Anmäl dig som deltagare

PUSH Sverige bjuder in 200 unga att delta i den nationella nätverksträffen Power Shift på Lindsberg utanför Falun. Du som är medlem i PUSH Sverige får boende, mat och workshops för 100 kr (för övriga 200 kr) .

Anmälan kan du gör här  >>

En global rörelse

Power Shift Sverige är den andra delen i mobiliseringen av den globala klimatrörelsen! Den första delen skedde i slutet av juni då 500 unga från 135 länder träffades i Istanbul på Global Power Shift. Från Sverige deltog 6 personer som kommer att vilja dela det de lärt sig med dig!

Detaljer

Start:
6 sep, 2013
Slutar:
8 sep, 2013
Kostnad:
kr100

Plats

Lindsberg
Falun, + Google Map

Arrangör

Push Sverige