Klimatvänner träffades i soligt Tanto

Klimataktion på picknick i Tanto

I fredags ordnade några från Klimataktion Stockholm en anspråkslös picknick i Tantolunden. Alla tog med sig det hen ville äta och dricka och sen samlades vi på gräsmattan vid minigolfbanan. Efter en stund var vi cirka 35 personer från Klimataktion, både unga och gamla. Efter att magen fått sitt gick diskussionerna in på vad som kan göras framöver i de grupper som finns och i framtida temagrupper. Några idéer om hur man kan jobba med klimatnödläge kom upp vilket flera var intresserade av. De grupper som finns nu är Konsumtion och Hållbara finanser. Är du intresserad av att vara med i en temagrupp eller delta i en studiecirkel så mejla till regionstockholm (at) klimataktion.se. I augusti kommer vi att fortsätta våra regelbundna möten efter sommaruppehållet.

Tack alla som kom på picknicken! Ha en fin sommar!

Läs mer om våra stadsdelsgrupper och Klimataktion Stockholm

Om du inte redan är medlem så kan du ordna det här

Klimataktion på picknick i Tanto

Picknick i Tantolunden, Stockholm, Klimataktion