Volontäruppdrag

Om du känner att du vill engagera dig genom att ta uppdrag så finns det mycket du kan göra. Vi är en liten förening utan kansli och fast anställda, därför kan vi inte erbjuda lika tydlig och proffsig handledning till våra volontärer som vissa större organisationer. Men du är varmt välkommen och behövd, och du har stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Här är några förslag på uppdrag. Om du har egna idéer om vad du skulle kunna bidra med så är du varmt välkommen att kontakta oss på info(@)klimataktion.se.

Bli utbildare inom vårt klimatinspiratörsprojekt. Kontakta pia.bjorstrand(@)klimataktion.se.

Delta i Klimataktions kommunikationsgrupp. Vi ger ut nyhetsbrev, uppdaterar och utvecklar hemsidan och våra andra kanaler. Vi söker någon som ideellt vill lägga ner någon eller några timmar per vecka och har lämpliga erfarenheter. Välkommen att kontakta oss via webbredaktion (at) klimataktion.se om du vill veta mer! 

Skriv texter till webben, se material till hemsidan.

Bidra med bilder till vår bildbank, se material till hemsidan.

Kandidera till ett förtroendeuppdrag som talesperson, styrelseledamot, revisor eller valberedare. Du behöver inte bli nominerad av någon annan och det gör inget om du är ny i föreningen. Huvudsaken är att du har tid, engagemang och kunskap att bidra med. Kontakta valberedningen på hosterlund83@gmail.com eller farias.fransson@gmail.com så berättar de mer.