Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klimataktion Stockholms årsmöte 2021

24 mar, 2021 18:30 - 20:30

Med anledning av Coronapandemin blir föreningens årsmöte enbart digitalt och hålls via Webex.

För att vara med och rösta måste man vara medlem i Klimataktion, skriven i Stockholmsområdet och registrera sig under sitt eget namn via anmälningslänken nedan, samt även registrera sig under sitt eget namn när man loggar in via Webex-länken.

Anmäl dig här på anmälningslänken i förväg, så att vi vet hur många som planerar att delta på årsmötet. Anmälda medlemmar kan få tillgång till föreningens verksamhetsdokument.

Det går att logga in på årsmötet strax innan det börjar, kl 18:30 onsdagen den 24 mars. Webex-länken för årsmötet finns här!

I enlighet med föreningens stadgar kommer följande att presenteras under årsmötet: Verksamhetsberättelsen för 2020, Bokslutet för 2020, ett förslag till Budget för 2021 och ett förslag till Verksamhetsplan för 2021.

Under årsmötet väljs en styrelse, revisorer och valberedning. Medlem som vill komma ifråga som kandidat, eller vill tipsa om någon lämplig kandidat, kan kontakta Eva Avner: eva.avner (at) gmail.com

Medlem som vill lämna in en motion till årsmötet kan mejla den till: andersberndes (at) gmail.com

Vi hoppas på en snar förbättring av Coronaläget och ser fram emot att återigen kunna arrangera seminarier och aktioner IRL. Fram till dess är vi framförallt aktiva digitalt, i sociala medier, skriver debattartiklar i samarbete med andra organisationer och håller oss ajour med klimatfrågan både lokalt, nationellt och internationellt. Redan före årsmötet vore det kul om vi blev många deltagare på den globala klimatstrejken den 19 mars. Missa heller inte att Klimataktion Riks har årsmöte via Zoom den 21 mars. Information med länkar finns i webbplatsens kalendarium.

Välkommen att ta del av föreningens verksamhetsberättelse och diskutera planerna inför framtiden!

Detaljer

Datum:
24 mar, 2021
Tid:
18:30 - 20:30

Arrangör

Klimataktion Stockholm

Plats

Virtuellt webinar