Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klimatfestival 2019 – Jordens Vänners sommarläger

9 aug, 2019 18:00 - 11 aug, 2019 18:00

Anmäl dig här så snart som möjligt (senast 2 augusti):
https://forms.gle/ddLhsaPRdd4ZHer27

I augusti är det dags för sommarens stora klimathelg för miljö- och rättviserörelsen!

Jordens Vänner bjuder in till två dagar av inspiration, kreativitet, engagemang och möten med andra klimataktivister. Helgens fokus är utbyggnaden av Arlanda Flygplats och vi avslutar på söndagen med en gemensam demonstration.

Helgen kommer att vara full av klimatworkshops och aktiviteter och schemat uppdateras löpande. Har du egna erfarenheter som du vill dela, eller vill du leda ett pass under helgen? Skicka ett mail till matilda (@) jordensvanner.se

Eda Lägergård ligger precis vid vattnet cirka en timme utanför centrala Stockholm, en halvtimme från Arlanda. En abonnerad buss kommer att ta oss ut till gården på fredag eftermiddag, och till Arlanda på söndagen. För de som inte vill sova på gården finns möjlighet att tälta.

Vi kommer inte att ta ut några deltagaravgifter, utan vill att alla som är intresserade ska ha möjlighet att delta. Däremot, kommer vi att erbjuda möjligheten till att ge matdonationer efter förmåga, men det är inget krav.

Den stora klimathelgen är alltså helt kostnadsfri och erbjuder en möjlighet för dig att växa genom att vi lär oss av varandra. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, alla har något att bidra med.

Vi tror att sociala rörelser för rättvisa måste samarbeta för att kunna lyckas, och ser gärna deltagare från andra klimatorganisationer, feministiska-, antirasistiska- och lokala demokratirörelser.

Dela gärna eventet så att vi blir ett så stort gäng som möjligt!

Anmäl dig här:
https://forms.gle/ddLhsaPRdd4ZHer27

Läs om Eda Lägergård:
http://edalagergard.se/

Detaljer

Start:
9 aug, 2019 18:00
Slutar:
11 aug, 2019 18:00

Arrangör

Jordens vänner