Klimatriksdagens öppna stormöte söndag 14 oktober

Tid: 14 oktober kl 13.00 – 16.00

Plats: Stockholm, We Dont Have Time:s lokaler, Folkungagatan 44, T-bana Medborgarplatsen

Vilka som bjuds in: medlemmar i föreningen Klimatriksdagen, stödjande organisationer, klimataktiva och alla som känner sig kallade, mötet är öppet för alla. Anmäl dig gärna senast 6 okt på  länken här. Det kommer att finnas kaffe/te.

Efter Klimatriksdag 2018, Almedalen, ovanlig sommarhetta, skogsbränder, klimatmarscher, valrörelse, lokala klimatdebatter, en massa andra aktiviteter, och slutligen valet med regeringsdiskussioner, är vi många som drar ett djupt andetag och undrar – var hamnade egentligen klimatfrågan? ?

För att diskutera detta och hur vi inom föreningen Klimatriksdagen ska arbeta vidare tillsammans inom den mycket breda och växande klimatrörelsen vill vi i Klimatriksdagens nyvalda styrelse diskutera och förankra vår handlingsplan för de kommande åren, fånga upp nya idéer och bilda nya arbetsgrupper.

Programmet för söndagseftermiddagen kl 13 – 16

  • Vad har Klimatriksdagen gjort efter det stora eventet i maj?

  • Vad händer politiskt med klimatfrågan? Var står miljörörelsen nu, vilka aktörer och vilka samarbeten finns – kort försök till samlad bild av nuläget.

  • Planerade aktiviteter framöver, bland annat seminarier och debatter under vintern 2018 till och med våren 2019 inför EU-parlamentsvalet (26 maj 2019).

  • Bildande av nya arbetsgrupper och utskott.

Underlag och mera information kommer att skickas ut innan stormötet 14 oktober till dem som anmält sig. Anmälan senast 6 oktober på länken här

Hjärtligt välkomna!

Hälsar Klimatriksdagens styrelse

Karin Sundby, Torbjörn Vennström, Ulrika Wilhelmsson, Roger Bydler, Inger Björk, Dan Baeckström, Gerd Johnsson-Lathham, Göran Falemo, Linda Eikestam, Karin Wahlgren, Therese Ek, Elisabeth Rosenborg, Ahmed Al Quassam (ordinarie ledamöter och ersättare)

http://klimatriksdagen.se/

info@klimatriksdagen.se