Årsmöte och 10-årsjubileum


Klimataktion firar 10 år i år och det tänkte vi låta genomsyra årsmötet, som hålls söndagen 18 mars kl. 12.00-16.00 på ABF-huset i Stockholm, plan 3. Vi bjuder in medlemmar som varit med sedan starten och reflekterar över vad vi lyckats åstadkomma som organisation. Med avstamp i det blickar vi framåt och diskuterar valrörelse och framtid.

Vi bjuder på lättare förtäring och lite kulturinslag. Handlingar finns som vanligt på hemsidan senast 2 veckor före mötet och motioner från medlemmar och styrelse ska vara inkomna senast 4 veckor före mötet. Det senare skickas till inger.raaby@klimataktion.se

Vill du nominera till styrelsen?
Skriv då ett mail till Karin Wahlgren, Samuel Jarrick eller Katarina Nordenfalk som sitter i valberedningen!
Karin.wahlgren9@gmail.com
samueljarrick@gmail.com
katta.nordenfalk@gmail.com

Hoppas vi ses den 18 mars!

Varmt välkomna önskar Riksstyrelsen