Nominera till klimatinspiratörernas adventskalender!

Inför jul vill vi lysa upp mörkret genom att lyfta en person som har gjort något inspirerande för klimatet varje dag och vi behöver din hjälp att hitta dessa stjärnor. Vem inspirerar dig och varför? 

Vi vill särskilt lyfta privatpersoner som inte redan är välkända. Har du en kompis som har fått skolan att köra köttfri måndag? En kollega som tryckt på för en klimatanpassad resepolicy i företaget? En eldsjäl i din förening som jobbar med klimatanpassning av verksamheten? Toppen, nominera dem!

Ju mer konkret motivering desto större chans att personen kommer med. Vi har 24 luckor att fylla och hoppas kunna presentera en stor bredd och mångfald så nominera alla bra personer du kommer på redan idag.

Du som nominerar kommer inte att synas i kalendern men vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna följa upp dina nomineringar.

Nominera här!