En jord för alla i Uppsala

Anders Wijkman talar om boken En jord för alla i Uppsala.

Klimataktion Uppsala höll två lyckade cirklar kring boken En jord för alla/Earth4All i våras. Vi bjöd in en av initiativtagarna, Anders Wijkman, till Uppsala för att tala om boken den 20 september. Fullsatt och entusiastiska åhörare, 35 sålda böcker och fyra nya cirklar blev resultatet. Anders Wijkman lovade att återkomma till Uppsala i januari. Då ska vi involvera fler organisationer från civilsamhället och anpassa lokalen storlek utifrån den uppslutning vi lyckas skapa. Vi filmade föreläsningen. Se föreläsningen HÄR

Anders Wijkman skrev ett debattinlägg i Uppsala Nya Tidning inför mötet. Den ger bakgrunden till initiativet och dess huvudbudskap.

Läs mer om boken här (Klimataktions boktips) och här (Natur&Kultur) Se seminarium vid det svenska boksläppet här.