Boktips inför hösten

Boksidans redaktör tipsar om tre böcker att läsa när hösten närmar sig:

Rob Hopkins ”From what is to what if”, om vikten av att fortsätta drömma om en bättre planet att leva på.

Elin Wägners och Elisabeth Tamms ”Fred med jorden” – en kampskrift som fortfarande är sorgligt aktuell.

Fredrik Wikströms och Helén Williams ”Stoppa matsvinnet! : En förpackad lösning”, om hur vi gör för att sluta slänga 260 000 brödskivor per timme och om hur vi undviker att träffa på UFO:n i frysen. Bland mycket mer.

Har du själv läst en bok på temat klimat/miljö som du tycker att fler borde upptäcka, vill vi att du hör av dig. Skicka bokens titel, författarnamn samt ditt eget namn och kontaktuppgifter till boktips@klimataktion.se, så återkommer vi när vi kollat att ingen redan är på gång att skriva om just ”din” bok. Tack för att du bidrar! 

/Lena Sjöberg